Bitcoin har precis lagt ut den största köpsignalen på mer än två år, säger den bästa kryptoanalytikern Nicholas Merten – här är nästa

DataDash grundare och kryptoanalytiker Nicholas Merten säger att Bitcoin bara blinkade sin största köpsignal på över 24 månader.

I en ny DataDash-video förklarar Merten varför Bitcoins veckostängning över $ 13 000 är en historisk milstolpe för den största kryptovalutan

”Igår satte vi in ​​den högsta veckostängningen, vilket återigen är det betydande priset som folk fokuserar på, det högsta veckostängningen sedan hela vägen tillbaka hit i mitten av januari 2018. [Det har varit] mer än två och en ett halvt år sedan vi varit på den här tiden … Så det här är riktigt, riktigt spännande saker. ”

Med kontexten när det gäller prisuppsättning lyfter kryptostrategen fram varför den senaste veckoveckningen är en stark haussignal

”Anledningen till att detta i ett tekniskt perspektiv är extremt värdefullt långt bortom värdet på någon indikator som du kan använda i dina diagram är att detta har varit en betydande motståndspunkt för Bitcoin Billionaire under en lång tid, var som helst mellan det övre $ 11 000-området tillbaka hit i februari 2018, här i juli och juni 2019 och även här i augusti 2020. Det tenderar att vara att detta intervall mellan det övre $ 11 000-området till $ 13 000 har varit ett omtvistat motståndsområde för Bitcoin flera gånger.

När priserna försökte återfå de $ 20.000 höjder som vi såg tillbaka i december 2017, har priset kämpat för att hålla i det intervallet och faktiskt, när som helst det kom upp i det här sortimentet såldes det snabbt av människor som hade köpt Bitcoin och tog så småningom vinst på sina positioner, där trycket på försäljningssidan började uppväga köpare. Den här gången finns det verkligen inte så mycket tryck på försäljningssidan. Det är den viktiga faktorn här: hur [priset] håller. ”

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.